Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men helvete, jag vill ju bara hata dig, fast jag inte kan.


Vackert ändå

Vackert trots att du var full
och jag var slutkörd
vackert trots att tv:n stod på
vackert trots att du kunde se mina sår
och jag dina, det var fanimej
vackert ändå




Fri vers av Liv Sol
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-05-04 09:28



Bookmark and Share


  PetraSally
den här gillar jag!! Vardag och poesi - högt och lågt - möte, liksom!
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Liv Sol
Liv Sol