Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is just my reaction to this fucked up situation.

Jag har
hört talas om folk
som
blivit besatta
av sin klaustrofobi
och gått
in i olika sorters väggar
som en
reaktion
på en monoton tillvaro
och jag
har också hört talas om
dom som
ställt sig i en kilometerlång längd
enats i en klunga
och blivit en mängd
som skanderar
United we stand!

Och jag har
läst
om några stycken
som kämpade
för omöjliga ting
och vägrade ge upp
när andra som
sa att kärleken skaver
gav bort sina
hjärtan
för there ain\'t no easy way
to say I love you
but I love you
på engelska
men inte på riktigt
och jag har också sett en man som
tittar på andra
med en svart blick och knutna nävar
som om det gällde
liv och död
och jag tror inte
att det bara är ett snedsteg
i hans huvud

och jag har hört
att det finns en generation
där man
hänger sig för kärleken
som om lyckliga slut
inte existerar
och jag har hört talas om
någon som led för konsten
och som sa
att ingen kommer minnas mig
om hundra år
för min början var tråkig och min
mittendel medioker
och lyckliga slut
är någonting
som jag har börjat tro på igen
och jag tror
att han har rätt




Fri vers av pyret
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-05-04 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret