Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är vår kärlek annat än det behag våra läppar förseglar


älskogsljuva

 

Hon vars lystna nöjen väcker
det djupaste behag
druckna ur det
djupa hjärtats fröjder,
av det skönaste slag

Gryningens dagg är min längtan
född ur kärleks sav
djup och rik, ett sällsamt flöde
gäckar och förför
ner mot myllans nav

under den blick som andas,
- du är vacker,
förlorar jag mig i sällsamt andetag
under månens vita mjölke
i älskogens ljuva beslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 420 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-19 20:27



Bookmark and Share


  Hermonius
Mycket vackert skaldat om ett av de finaste energiutbyten. I synnerhet andra stycket faller mig i smaken;

"Daggig är min längtan
född ur kärleks sav
djup och rik, ett sällsamt flöde
gäckar och förför
ner mot myllans nav"

Gudinnan ger sig tillkänna. Mästerligt.
2016-06-01

  mike irow
DU skriver fint
du är poet
ger du mera metamors ock
metafor så bokmerker jag dig
du är nu bra mycket bra poet1
min åsikt privat mike irowv älskar din still
2016-04-27

  Lars Hedlin
Berusande fint :)
2016-04-21

  aol
Underbart skaldat ,
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund