Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonåringens förvillade memoarer om kärlek

Sentiden strålar genom solid betong
och följer mina steg medan jag virilt
försöker fånga sekunden i sin flykt.

Det är inte enkelt att vara jag,
som onanerar till varje kvinnligt objekt
och särskiljer kåthet och kärlek.

Så enkelt att falla samman och inse
de svagheter som kuken ger och de tankar
som ständigt grumlat ens sinne.

Vill så gärna,
kan så lite
och visar alldeles för mycket

medan fjunen växer från haka
och pubishåren fastnar i gylfen
efter fyra folkisar som gör sig påmind.

Längtar efter den ensamma stunden där
jag och min penis plötsligt är synkroniserade
och vi vill samma sak medan kärlekens lust
stryker min tokfeta och aknefyllda panna till
realismens gråa vardag.

Har just satt min första potatis i landet vuxen
och inser att mina första steg in i den snitslade banan
av ansvar och konsekvens skönsjunger den enda sång som
finns kvar i repertoaren.

" what shall we do with a drunken sailor..."

Sen somnade jag med kuken i handen i hopp att imorgon
ligger en riktig kvinna bredvid...




Prosa av Max Poisé
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-19 21:12



Bookmark and Share


  Rise Little One
Tonåringen - en fängslande tid i ett liv!
2016-04-20

  Gisela Nordell
ja det var nästan som att läsa i din dagbok, tittar mig runt axeln och undrar om någon kommer på mig i denna hemliga text, nyfiken som jag är fortsätter jag läsa och rodnar lätt och fnittrar mot slutet...
2016-04-19

    ej medlem längre
Sista strofen fick mig att le....
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé