Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skaka hand visar på respekt

Att skaka hand
är respektfullt!
det bygger broar
i dagens Sverige
finns många
som inte vill!
islams anhängare
vill inte ta i de
otrognas hand..
det är de som inte
tillhör deras
religion ideologi..
men vi ska öppna
våra hjärtan
och våra gränser
duka det svenska
smörgåsbordet till bredden
vi bjuder och betalar
ska man inte också
ta seden dit man kommer
besöker man ett
islamskt land
då är man tvungen!
vi svenska folket
ska inte böja oss
anpassa oss
efter deras vilja
skaka hand gäller här
mer och mer
avslöjas sanningen
islamiseringen är uppenbar
Mona Walter du är
eldsjälen som vågar
träda fram i rampljuset
trots dödshot!
du lämnade islam
för kristen tro..
mitt fosterland
håller på att göras om
sharialagar väntar
bakom hörnet..
nu är hög tid att agera
Sverige bär
kristen tro
vår flagga korset
och ska så förbli!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-22 11:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2016-04-23

  M M Mannheim VIP
Denna sanning i dessa ord förtjänar allt den kan få!
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP