Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som skadat är

Det är skadat
med små delar
som bryter vårt
vackra hjärtslag

läker av dofter
och fingrar som
leker upp för min länd
kysser min barm
och smeker min själ

tårarna är inte sorgen
det är processen att
bli helad och finna
den spegelbild som
ler åter
mot något som
kunde vara jag.




Prosa av Max Poisé
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-23 20:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känslan av att hitta hem och bli hel igen är underbar...mycket fint...
2016-04-26

  aol
Rakt från hjärtat och just sista stycket där finnes igenkänningsfaktorer,
2016-04-23

  Ninananonia VIP
Så bra skrivet.. Tycker om djupet i den..
Vackert..
2016-04-23

  Julio VIP
snyggt och koncist
2016-04-23

  Solstrale VIP
Väldigt skört, enkelt i sin storhet njuter att läsa, känner en tråd som drar uppåt, vänder blicken mot himlen ser en måne le mot mig! Vi har blivit mån.a om varandra tackvare läsande stund, delande stund, bejakande konsten att skriva!
2016-04-23

  Gisela Nordell
lekfullt och trösterikt
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé