Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Mitt hjärta slår håll i bröstet
Det vill ut
Min andetag känns som tunga stenar
Som inte vill
Jag orkar inte med denna plåga
Vill andas lätt
Vill höra mina hjärtslag långsamt




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-24 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER