Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Little bit of bye

Liten bit av Hej då
Varje dag
Varje bit
En timme eller två
Förminskas
Förstörs
Gör ont
En bit av ett Hej då



Hej då




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-24 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER