Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När månen gråter

Det finns nätter
då till och med månen gråter
Då stjärnornaa blundar och
solen inte vill gå upp
Då månen inte vill vara kvar
i det mörka

Dom nätterna månen fäller
sina tårar




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-24 15:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
månsligt bra!
2016-08-04

  Henning Hson
Gillar denna mycket!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER