Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden ingång

Det stod där,
på glänt
vinkade in hela mig
rakt in i en värld
som slukade mig och
delade allt i celliknande fragment

kunde inte stå emot
eller ens förstå hur
sekundärt allt plötsligt blev

det fanns inga rätt
bara fel och orätt
bortom rättfärdigande och intelligens

finns inte en skrift som inte
förbannat
inte en mun som sagt något
annat än nekanden

ändå så står vi där
med luft och fuktighet
medan dropparna rinner
från våra ansikten

vi vet ju så väl

men just nu
spelar det ingen roll.




Prosa av Max Poisé
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-24 19:10



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kraftfulla ord och starka argument!
2016-04-25

    ej medlem längre
Välskriven!
2016-04-24

  Ninananonia VIP
Berör...
2016-04-24

  Gisela Nordell
så skört och innerligt
"ändå så står vi där
med luft och fuktighet
medan dropparna rinner
från våra ansikten

vi vet ju så väl

men just nu
spelar det ingen roll".
Du skriver så naket berörande...att leendet bara växer och ömheten växer i bröstet
2016-04-24

  Solstrale VIP
Skört vackert och djupt stycke ur ett liv som kanske strandat... . Det är vackert att läsa och begrunda!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé