Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanken flyger fri och fångas av bokstäver av mig till er nu


ändstation

hat tankar kärlek
på sin egen station
säg tar ni kort

kärlek och surt hat
är för många vardagsmat
vilken tur de har

en känsloförmån
i krasst samhällsmedia
tjena vem bryr sig

visst det finns poeter
romantiker
olala hoppa hage

hat och kärlek slag och smek
och lite smörig falsk
alkoholpolitik

är det fel på drogerna
medicinerna
eller människan

är klara barntankar kanske det rätta
och vuxna tänker fel

ska barnen lära
oss nu och inte tvärsom
eller hur ska det va

ja inte vet jag
och orkar inte ta reda på det
heller

men jag kan tänka på det
leka med tanken

orkar du min vän





sitter naken kall
i en grotta
eldens sken slickar i skrevor

skuggorna fascinerar
förtrollar sinnen
röken gör mig blind

tiden gnager
på markens hårda yta
och min ynkliga kropp

tiden gnager också
min kraftlösa själ

kan någon rädda mig





i en tanklös värld
kastar skuggor ett lasso
av svåra känslor

kärlek tankar hat
på sin egen station
vad kostar det nu







Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 488 gånger
Publicerad 2004-09-18 19:03



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Många tankar som har i hjärnkontoret efter att ha läst denna... Mycket bra Hans... /ständig beundrare
2004-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP