Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

En spillra av en gammal spegel

som aldrig släpper taget om handen

 

Ett slut på en stig

där fotspåren fortsätter

 

Du bar ett prostituerat leende

fångade vilsna själar utan att le

din hand kontrollerar våra hjärtans rytm

 

En jacka sydd av mina känslor för dig

värmer mig

 

Nu står vi alla här o svettas




Fri vers (Fri form) av Leosm
Läst 522 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2016-04-28 20:04



Bookmark and Share


    TvåTungor
Wow, väldigt starkt ordat!
2016-10-05

  Neal
fin dikt.

2016-05-02

  lillstrumpa
Älskar raden:
Du bar ett prostituerat leende

Fantastiskt!
2016-05-01

    ej medlem längre
snyggt! riktigt bra poesi!
2016-05-01

    poesikällan
Vackert, orden flyter fram!
2016-05-01

    ej medlem längre
som 100 sårbara handslag,
mäktig! +
2016-05-01

  Svartsilver
Väldigt välskrivet och vackert
En favorit kommer din dikt att bli. Tack.
2016-04-29

  Respons VIP
Jag blir berörd trots att jag inte riktigt förstår.
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm