Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i stillhetens famn

Fönstret står på glänt
njuter av luften som sveper in
frisk klar syrerik
och fylld av vårkänslor
kvällen är ljuvlig
vilar i stillhetens famn
snart tar nattens tystnad över
då kanske min penna
väcks till liv..
eller så seglar jag
på drömmarnas moln




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-29 23:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rofyllt.
2016-04-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Låt pennan bli din trollstav !
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP