Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 minuter och fyra sekunder


Fri stil

ytlighetens moder
dansar samma vals
som kraftlösa ting
i bottenlösa vattenglas

minnets kraft är så stort
att slitna lakan blir av siden
och förnimmelsen av kalla regn
värmer en bruten själ så fort
du finns med i bilden

älska honom

älska henne

förlös nattens änglar och bryt upp tristessen
och kasta loss

det finns ändå alltid en udde vi kan förtöja vid
och sedan se månljuset

alla dagar räknas
även de du vill glömma

för de är ju dessa som mäter din lycka




Prosa av Max Poisé
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-29 23:30



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
så sant! bra diktat!
2016-04-30

  Gisela Nordell
ja så sant, det "är ju dessa som mäter din lycka"...reliefen är så viktig...ljus möter mörker och skillnaden är vägskälet, där allting händer
2016-04-29

  DominiQueen
FRIA ÄR NATTENS RYTTARE...

Bäst
På vild häst
Älskar mest

ryttare mot sömnens land
Vinkar ömt med sin hand

Ler sött
Maxman jättetrött

Läsares öga lite blött
Skickar slängkyss med tvättäkta rött

Zuzz gott
Nu har vi fans tre dikter fått
Om stort och smått
Och det känns

G O T T

BELLA NOTT
É

Namaste
Miss D - nattens fé
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé