Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är ljuv

Natten ligger tyst
stillhetens andetag
famnar om
mjukt och skönt
ömt och vackert
som balsam för själ
känns som jag sitter
på ett näckrosblad
och flyter med
livets flod




mare


















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-05 00:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...
2016-06-05

  H.C.B
MM så sant.. (läs gärna min text till modernatur... Vad styr den bittra människan?)

din text var riktigt bra. Applåd!!
2016-06-05

  Andreas db Gustafsson
Känner samma.
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP