Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade nästan glömt


Orden, ja...


Där vi är

Inom våra alldeles egna väggar som absorberar kraft ur sig själva

Där finns det mesta av den nakna öppenheten vi så gärna tvekar i att dela med oss av

För där finns så mycket och ingenstans vet man var en ska börja med att överskölja världen med det som ingen hade i sin medvetenhet att förtälja

Alla spärrar och otrovärdiga fobier som smusslar omkring överalltet

Det är väl ändå något vackert




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-30 20:24



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ja, visst är det vackert.. Naket, ärligt så skört och så starkt.

Tack för fina mjuka ord
DominiQue
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson