Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Sentimmen är tortyren

en spegelbild från dåtidens
förbannade vetskap att
alla kanske skulle kunna bytas
till ett oss

en brun strimma av
tidsmässig förlossning
skurade bort anletets
förvåning du mötte
min blick för första gången

även min blottade kropp
fick ett hjärta

som skalade bort o från omöjligt




Prosa av Max Poisé
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-02 07:48



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
möjligt istället för omöjligt, öppnades i blicken ... kroppen besjälad, förskönad och redo att bara vara inne i möjlighetens
sfär efter lång väntan...känner mig som ett stort leende hela jag för att din poesi är så berörande och innerlig.Tack Max för ditt diktarjags mod!
2016-05-02

  DominiQueen
Access via progress in grocess hoppas Succe in la cœur

Magnifikt - Splendito Maestro
Lovelight
DominiQue
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé