Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En anledning att le


De där varma orden
Som bara råkar skrivas ner för att sedan inse
Att hjärtat det lever än

Det icke betalbara
Den icke korrumperade pulsen av livet
Påminner om att le för allt det som ändå är





Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-03 18:32



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön känsla i allt som snurrar och far, en stilla stund av att leva och få le!
2016-08-30

  DominiQueen
Levärt och läsvärda kloka ord.
Äkta.

Varmt tack
DominiQue
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson