Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mata hari

du fräser när du
kysser min heta panna
kära margarin

fräser av åtrå
när köttets yta hårdnar
i värmens hetta

en kort stund finns du hos mig
innan jag sköljer bort dig i vasken




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 567 gånger
Publicerad 2004-09-19 00:16



Bookmark and Share


    Nomiz
...vad bra...hetta, kött, hårdnar, åtrå...fantastisk lek med ord
2004-09-24

  Nattfjäril
snyggt!
2004-09-21

  Martin VIP
...för att Hans är tillbaka! Rekommenderas!
2004-09-20

    Sandra Petersson
gillade jag! Tänk att en dikt om mat kan få det att pirra i magen..!
2004-09-19

    Barbro. Norberg-Rönnlund
härligt het ! Fint flyt och just; kära margarin ger
en underbar känsla i maggropen !
2004-09-19

  Anette Blomberg
yes please!
2004-09-19

    Idun 1
sensuell dikt om fräsandet i stekpannan,
gillar symboliken.
2004-09-19

    Agneta VIP
Gillas mycket
2004-09-19

  Anna H
Ja så kan man också se kärleken. Du kanske tycker om att laga mat...? Bra skrivet!
2004-09-19

    Göte Holmlund
lysande hett..*famlar efter köksfläkten*
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP