Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fucking maj

Spröda löv

glänsande ljusgröna kronor

En ny värld

igen

men in där under

finns ett gammalt jag

inte redo

aldrig redo

Hur än världen försöker

slår jag aldrig ut

Jag vet inte om det beror på mig

eller den här jävla världen

som dör

slår ut

och dör igen




Fri vers av Attila
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-05 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila