Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta den du som är din hamn



Hitta dig någon som kan älska dig sant
Älska din sanning och älska dig sann

Hitta dig någon som kan hjälpa dig fram
Som inte kan hjälpa att älska dig grann

Hitta din någon som finns här nånstans
Det är aldrig försent för att hitta din famn

Hitta dig den som är allt som fanns
Som ser att du är det som brann




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-05 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson