Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frihet vila


Vänta in min själ

För en stund vilar jag i järnets land
där skogen ruvar på äldre strömmar.
Avvattnat och befolkat .
Min inre klocka saktar ner o släpper sin strävan bakåt o framåt.
Nu hör en motorsåg, koltrast o vägens brus.
Jag ser utan tanke. Tänker utan plan.
Släck min iver och stilla min törst
men spara glöd till nästa kapitel av min färd.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-08 06:14



Bookmark and Share


  rondell
Underbart att läsa! Bra:)
2016-05-09

  Solstrale VIP
Fina rader som lyfter och släpper taget för att bereda något nytt och sinnligt...
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge