Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Fettfritt"



Magrast av oss alla
En lagrad ost utan fett

Hur det nu går ihop
Det gör det aldrig

Men tanken är god
Mycket god

Det är ju den som räknas
När notan skall fram.

Men någon gång.
Kommer det mesta att ske
Om det inte redan har hänt
-Igen





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-08 08:58



Bookmark and Share


  mike irow
suvärent tänkt, bokmärker!
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP