Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst i mitt hjärta



benen pumpar på
din värme omsluter mig
runt om bara fukt

när vi två blir ett
kan det vara kärlek tro
eller ett behov

när du är med mig
kan jag vara en hård man
i svart överrock




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 510 gånger
Publicerad 2004-09-19 09:37



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
i sin rock
2004-10-03

    Agneta VIP
mycket... Blir "lite" varm av att läsa denna... ;) Snyggt Hans!
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP