Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåljus

Blåa dimmor bortom bergen.
Bestämmer sin färg, vill visa hur
mycket allt är annorlunda. Som
morgondagen verkar blå på mig och
det glömda gömmer sig i drömmar
så minns jag och då uppenbaras
ett nytt ljus. Men jag vill vara blå.
Blått se hur dagen sveper förbi.
Blott se hur dagen sveper förbi.




Fri vers (Prosapoesi) av Bengt H VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-12 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP