Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken

I näsans trånga hål hörs fiolernas längtan
Efter klockan 4 ska vi alla dansa i ring
Det luktar gott och smakar vaniljstång
I solens hetta går jag genom skogen men drömmer om Öken




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-05-16 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP