Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillasyster

 

Så var det i begynnelsen tårar

Varma

Mjuka

Fluffiga

Kravlösa

Avslappnande

Naturliga

Förlösande

Helande tårar som väller sig fram ur minnet av dagen då vi kunde vara oss själva

Tillsammans med varandra

I varandra

På varandra

Klarvakna nog att se att trots allt så var det fortfarande du och jag

Onekligen

Tillsammans

Fullkomliga på vägen mot okända mål

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-16 17:06



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Kärleksfulla ord som känns så äkta
och berör mitt hjärta
2016-05-24

  DominiQueen
Så fint... Ömt. Berörande. Viktigt att få vara så som vi är. Kärlek.
LoveBless
~ DominiQue
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson