Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svep in själen

i denna värld
ska vi ta av oss
jag vill ta mig
vi ska ge av oss själva
jag vill behålla
mig
låt mig få vara
mysterium
och diamant
insvept
i tidens dolda
dimmor
den enda jag vill
ge mig själv till
är dig
för du
säljer inte min själs
hemligheter




Fri vers av Jess81
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-05-06 01:19



Bookmark and Share


  hawkeye
A nice one, gillar den mycket...
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Jess81