Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta lägger jag mig

Inför det obeskrivbara, svåra
När huden längtar och brinner
Hjärtat slår ojämnt

Min rygg är mager av ensamhet
Händerna blå av kyla
Och det smärtar mig att blunda

Då lägger jag mig ned
På en dyna av nålar....




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-17 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI