Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev lite rädd

Det var så mycket snö
Knarret under skorna minns jag än
Kinderna sved som eld

Tåget skulle dröja
Flera timmar faktiskt
Och jag blev lite rädd
För du hade kastat bort mig

Jag såg din arga rygg
Din envisa nacke när du gick
Och jag tänkte

Är det såhär enfalden ser ut




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-09 00:47



Bookmark and Share


    frun
Rädda kan vi alla bli
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI