Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta

Himlen är så ljus
Så lätt
Med smala grå strimlor

Mina steg är långsamma
Helt utan mål
Och ömma inunder

Sakta går också framåt
Så sägs det
Men jag vill sitta här

Tills nu blir ett riktigt nu
Med liv




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 231 gånger
Publicerad 2016-07-02 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI