Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på med tankar


Tänk om jag skriver för mycket

Orden i mig blir många
Passagen stundvis trånga
Inte många vill höra
De har allt annat att göra

Jag vill läsa för alla
Men deras ögon är kalla
Ord ord ord
Faller i jord jord

Jag får göra annat nu
Vara städerska och fru
.... ord.




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-08 14:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Annaemi har helt rätt.
2016-07-08

  Annaemi VIP
Skriv, skriv
orden är dina
de flödar så rika
skriv skriv
orden är fina
och dina tankar unika!



2016-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Valter har rätt.
Att omyndigförklara människor löser inga problem. Inte heller om man omyndigförklarar sig själv och låter onde män ta över. Just det. ONDE, inte gode.
2016-07-08

  tidsliv
Gillar flödet i texten.
Och läs till alla lyssnar. Vi vet oftast inte vårt eget bästa.
2016-07-08

  Valter Örn VIP
Skriv så det ryker Själv skriver jag för att det är kul och låter ingen annan bestämma vad jag tycker och skriver.
2016-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Varför ens ställa den frågan?
Man skriver väl så mycket man vill.
Det är väl inte andras åsikter som ska styra ditt skrivande.
Själv skriver jag så mycket jag vill. Om folk inte vill läsa kan de låta bli. Inte mitt problem.
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI