Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varde ljus

Ljus
Här varde ljus
Sollinjer smala
Längs sorgens skugga

Ljus
Som stannar lyssnande
Ett ljuseko hörs inifrån
Inifrån den lilla själen

Ljus
Med vinden kom
Över min tunga dag




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-05 15:29



Bookmark and Share


  Feminaz
Fantastiskt fin, närvaro i texten som känns, vacker!
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI