Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vara men ändå...

Varandet i det rum som smärtar
Att inte komma ut
Eller förbi

Mitt i att att vara sin egen
Med tillhörelsen i frågor -
Det är inte alls lätt

Jag ser mig i hundra speglar
Men jag förstår inte det som blev jag
Även om jag ler
Grimaserar

Jag är
Jag kom till
Och en dag ska jag bo
Bakom illusionerna




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-07 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI