Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hamnar alla ord

I himmelriket finns ett arkiv
Långa rader av hyllor och lådor
Alla vaktade av änglar små

Mina ord arkiveras
Sorteras i det blå
Mycket ord har det blivit

De fula och bittra
Som likt fåglar, inte kan kvittra
Sändes iväg som ånga
Moln ut i det grå

Alla orden ska jag läsa

Men inte idag




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 288 gånger
Publicerad 2016-06-27 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI