Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge älskar vi

Var det du
Var det nu
Var det bara just då
Som vi älskade så

Var det vi
Var det i tid
Var det hopfullt
Hade vi frid

Hur länge älskar vi
Pågår det än
Tog det slut fast vi inget såg
Är det därför jag känner mig låg




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-26 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI