Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitta och vänta på att vara till belåtenhet

Du sitter därinne
Med svagt ljus ifrån sjuhusets låsta fönster
Du väntar, alltmedan du gråter
Du vill vara till belåtenhet
Duga till
Bara vara duktig nog till att bli älskad

Din kärlek är villkorslös
Men du uppfyller inte hans krav
Där du måste vara duktig
Där du inte klarar testet

När han kom på besök
Bar du hans kalsonger på huvudet
Jag förstår dig dotter
Du talar och ber

Dina mörkblå ögon har sett för mycket
Av enfald och elakheter

Även om man har autism
Så älskar man




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-07 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI