Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din hand

Mina tre tårar är i din hand
Salta, påminnande om liv

Du stryker ut dem över mitt ena bröst
Det är svalt mot min hud
Jag ligger så stilla, så stilla

De andra tårarna var många
Men de drack vi tillsammans
Som i ett förbund

Älskade, tryck din huds ord emot min
Lägg din själs innersta här
Kyss mig överallt

För tiden går




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-18 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI