Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkelkaffe


Du sa en gång att du aldrig går i repris
det gjorde du

Du sa att nu var det så längesedan,
nu var det nytändning på gång

Jag sa att det var trevligt, jag tyckte det
alltid skönt att sluta cirkeln

Tänk vad mycket som hänt på de tjugo år som gått
sedan du sist låg i min säng

Och du har fortfarande inte lärt dig
att gå upp och göra kaffe innan du väcker mig

Jag fick koka mitt jävla kaffe själv
cirkeln är sluten...
det är bara att vandra på i ring
för vi kommer varken fram eller tillbaka




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-05-06 10:18



Bookmark and Share


  Arte
Man känner en väldigt stark kvinna i dina texter,
bra skrivet!
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén