Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt skriven om tid på sju minuter . ett sätt att vrida på kreativitetskranen och stänga den igen. (ett försök till förlåt för det jag inte gjorde men kunde gjort )


fångad i egoism

för det var inte alls så
som jag minns det
egentligen
vill minnas
ser genom glas

sanningen är samma
fast närmare
när jag andas

egoismen fångar upp
gårdagens jag
i en blandning med nuet
i framtiden

(slå mig)

sätter jag fingrarna i halsen
spyr upp en förklaring
som inte finns
som inte syns
och jag vet

imorgon är jag inte förändrad




Fri vers av vilsen
Läst 620 gånger
Publicerad 2006-05-06 11:49



Bookmark and Share


    livräddaren
uach vad hemsk denna va älskling!men bra som vanligt!
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

vilsen