Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fylld

skosnörena
på mina sugproppsskor
går upp och tappas
förlorar mer än fästet

för att vi desperat
försökte dela
skör andningsluft
ett syre som tog slut
och du blev fylld med frihet

jag blev kvar
i en dialys
där rädslan för glädje
tar allt

det är en förorening
som har gömt sig
bakom mina vener
doftar smörblom

(men)
jag blir
inte
ren




Fri vers av vilsen
Läst 669 gånger
Publicerad 2006-05-06 12:03



Bookmark and Share


    livräddaren
du är ren och vacker älskade!
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

vilsen