Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~~


Det SoM ser

 

Syns på långt håll

På avstånd

Yvigt uppknäppta

Ända upp till halsen sas det

Och en bit bortom

 

Som inte sluppit undan åsynen av nyanser

Varken särskilt vackra eller fula

Blott inom

 

Skrik, sprängmedel och brummande motorer - ständigt redo att sträcka händerna mot skyn gapandes

 

Monotona

Vilda

Oförutsägbara varande kvar

 

Med fortfarande rundade kanter i vindens kast

Rör sig bort

 

för att följa spåren av en stillsam karavan

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-20 20:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Som i en okänd
karavan vandring
Unik Dikt!
:)

2016-10-09

    Mim
Älskar rimspåret, i denna text!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson