Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

Ge dig hän i var handling
med både hjärta och tid
Se var dags förvandling
i fullkomlighetens frid

Lägg bort det förgångna
se bortom morgondag
Håll ej tankarna fångna
känn handling och jag

Ty det finns inget annat
än ett samman förr itu
Känn hur tiden stannat
för blott ett här och nu




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-20 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin!
2016-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP