Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuggummi

 

När veklighet

blev till minnen

tog du med dig

tiden

skratten

kärleken

Men ibland om natten

lever minnen

av molnen

vi formade i fatansin

under evighetslånga somrar

fastnar som kyssar och Extra melon




Fri vers av Attila
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-22 00:02



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Minnen av molen?
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila