Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be precious.

Jag mötte en flicka
utanför
Kiss and tell
hon trampade ihjäl glöden
under
fötterna
när hon sa
magical
boy
you\'re almost wonderful
och jag
snavade på
trottarkanten
för nära
för att ens kunna gå

hon tog mig till platsen
runt hörnet
där vi lekte när
vi var små
hon krossade glas
i sina händer
när hon viskade
they go deep
babe
they go straight to your heart
och jag
svärtade ner
mina tankar
för borta
för att ens fråga om lov

jag lämnade henne ensam
dumpad
i en gränd
jag gömde ångern
längst bak
när jag tänkte
be precious
liar
your loss can be my savior
och jag
räknade mina alibin
på fem fingrar
för rädd
för att ens kunna förstå

jag snubblade genom
en stad
i nättras
formade handen
till en pistol
när hon skrek
he\'ll destroy us all
people
his finger is on the trigger
och jag
riktade hotet
mot tinningen
för feg
för att ens stanna kvar




Fri vers av pyret
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-05-06 17:25



Bookmark and Share


  lii
nej förlåt. det var bara en felstavning. wonderful stavas med bara ett L.
:)
2006-05-07

  lii
bortsett från några felstavningar tyckte jag mycket om den här dikten. jag tappade tråden några gånger, men den är ändå riktigt skön att läsa. jag gillar hur du blandar svenska och engelska.
2006-05-06

  Zara VIP
ditt språk är intressant! du ahr något jag inte kan sätta fingret på!

"Jag mötte en flicka
utanför
Kiss and tell
hon trampade ihjäl glöden
under
fötterna
när hon sa
magical
boy
you're almost wonderfull
och jag
snavade på
trottarkanten
för nära
för att ens kunna gå

hon tog mig till platsen
runt hörnet
där vi lekte när
vi var små
hon krossade glas
i sina händer
när hon viskade
they go deep
babe
they go straight to you heart
och jag
svärtade ner
mina tankar
för borta
för att ens fråga om lov"

- ryser här!

/Z
2006-05-06

    Little Sunshine
Gillar att du skriver på engelska och svenska, det passar bra och flyter bra ihop.
Dem fyra raderna på slutet är överraskande men bra.
2006-05-06

  Queen_of_Rain
snygga språkväxlingar i en bra dikt med högt tempo
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret