Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället

Jag har slutat att räkna
Slänger bort alla kalkyler
Och räknar älskade istället

Jag har slutat lyssna
På enfald och girighet
Jag dansar på balkongen istället

Jag har slutat med kritik
Att ständigt vara i en domstol
Jag går på en massagetid istället




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 17:02



Bookmark and Share


  Blåbäret
Befriande när man kommer på att man kan välja/välja bort.
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI