Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter 33 år tillsammans


Vi lever ju!

Jag ser morgondagen genom ditt skägg
Det är tunt och glest

Och du har tio rynkor
Kring vardera ögat

Jag kan inte se mig mätt på dig
Även fast åren har gått
Och livet stundtals plågat oss

I dina mörkblå ögon ser jag oss
Barnen och livet
Kärlekens villkorslöshet

Och vi lever ju!




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-24 19:54



Bookmark and Share


  Blåbäret
Underbar kärlek. Grattis...
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI