Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

 

Att vara och stillasakta förgås

Vara här och där och aldrig riktigt nås

 

Når bara så långt trots mina ansenliga armar

Runt förvissomöjligtvis

Men aldrig ner till dit mina fötter en gång för längesedan var

 

Ändå är de där

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-25 18:17



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ja denna kan man ju nästan omfamna..jag blev lite glad av denna dikt på Fri vers.
En liten sorgkant i grundbulten du diktar om..får inte kläm på den...Inte riktigt vad..
Att aldrig nå fram i sin gilla gång eller nåt sånt!??
Gillar dina twistade ord...skarpt..Du är ju finfinurligt Postande stor...skulle jag vilja säga...jag gör det såhär på pränt..Vassegoer!
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson