Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkanutbrott

Vulkanen överstrider hjärnans gränser
För vad som ses normalt och vad som ses som tokigt
Det vandrar demoner och änglar i trappuppgången
Solen skiner i Borås men i Stockholm är det regn
Jag bryr mig så mycket vad du säger om mig
Om du uppdaterar din status en gång till blir jag glad
Jag tänker vad andra tänker och tänker att det är inte lika bra att bry sig
Så kommer grannen en 85 årig dam och frågar vad jag jobbar med
Jag tittar bort och skrattar " jag sjunger och jag dansar"
Lutan sitter kvar på samma plats som 1859 medans den akustiska gitarren går sönder




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2016-05-26 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP