Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Uppenbarelseboken 5:5 Bild Google


Gråt inte


Vid tio års ålder

hade jag fått nog

av det jag ställt till

i lögner och stölder


och började gråta

en natt i ensamhet

när jag hör Guds röst:


"Gråt inte.

Se, han har segrat,

lejonet av Juda stam,

skottet från Davids rot."


Hade ingen aning om då

att detta ord stod i bibeln

Allt förvandlades i mitt liv




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-27 02:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En sådan upplevelse glömmer man nog aldrig...
2016-05-29

    Dan Myrbeck
Ja! Bra!

KRAM!
2016-05-27

    ej medlem längre
När Livet vänder och räcker oss en hand...då har vi fått en gåva.
2016-05-27

  Niliboy
Den trösterike allas vår tröst, vår helige någon att ge akt på. Jag slutade också tjuva vi 12! Anstalten nästa slapp ja undan!
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP